Кей Ди Кей  Коректив предоставя безценни услуги на всяка една международна компания, стартираща бизнес в България. Послужи ни като средство, подпомагайки нашето представителство да се справи с всички счетоводни, финансови и данъчни казуси. Персоналът се състои от компетентни служители, демонстриращи високи професионални ценности и етика на работа,  с които е удоволствие да се работи и което доведе до стабилна и успешна съвместна работа между Кей Ди Кей Коректив и нашата испанска компания в България. Винаги сме били уверени, че всяко наше искане ще бъде ефективно и точно обслужено – необходимост, при стартиране на нов бизнес.  Даваме своята  най-висока препоръка на Кей Ди Кей Коректив.“

Иво Веселинов
Мениджър Развитие на Бизнеса
ЕПТИСА
клон България

 

Работя с фирмата Кей Ди Кей Коректив и от първите минути усетих, че попаднах на правилното място. Много грижовно и професионално отношение видях от хората, които работят в тази компания. За мен като за Мениджър времето ми е много важно и ценно. За мен е важно, че счетоводителят също го оценява и разбира. Идва сам в офиса, взима всички проблеми и въпроси за себе си, оставяйки на мен само да подписвам документи, което ми спестява много време и енергия, които мога да инвестирам в собствения си бизнес. Също и много важно нещо е, че получавам професионално обслужване и съвети как да управлявам своите финансови потоци и да спазвам всички закони и правила.

Много съм доволна от работата с Кей Ди Кей Коректив и пожелавам много успех на тази прекрасна компания.

 С уважение,

Наталия Кобилкина

Управител

 

“Предоставените услуги от Кей Ди Кей Коректив са на доста добро ниво и наистина оценявам, че можем да комуникираме на английски език.  По всяко време мога да получа отговор на всичките си въпроси, както и всички услуги навреме.
Надявам се, че нашата компания ще се разраства и заслуга за този растеж ще има и Кей Ди Кей Коректив.”

Владимир Съйров
Директор „Бизнес развитие“
Instaforex Companies Group

 

„Бихме искали да изразим задоволството и удовлетвореността си от работата ни с Кей Ди Кей Коректив, относно извършването на счетоводно обслужване и консултантски услуги.
Кей Ди Кей Коректив ни спечели още на първата среща с вниманието, ясната и много добре представена презентация на счетоводните и корпоративни услуги, които предлага. По време на събеседването и проявения интерес разбрахме, че това е чудесна компания, на която можем да разчитаме.
Във всеки един момент от сътрудничеството ни получаваме професионални отговори и съвети. Искрено благодарим на eкипа на Кей Ди Кей Коректив, които винаги оказват навременна и точна помощ с проявен интерес и огромно желание.
Изразяваме удовлетворението си от съвместната ни дейност и се надяваме тези отлични професионални взаимоотношения да продължат и в бъдеще.“

Препоръчваме Кей Ди Кей Коректив като сигурен и професионален бизнес партньор!

 

С най-добри пожелания!
Добромир Панов
Управител

Промо Пойнт